Aura

Bescherming, beschutting en isolatie in de meest optimale vorm! AURA, een fabrikant van hoogwaardige zwembadoverkappingen, gevestigd in het Oostenrijkse Klagenfurt, alwaar men sinds 1991 als professioneel fabrikant werkzaam is pure topkwaliteit te realiseren.

Een professionele productielijn, daar geautomatiseerd waar mogelijk, garandeert een constant hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau wat haar gelijke niet kent. Vele modellen leverbaar in vrijwel elke maat, uitgevoerd in gepoedercoat aluminium, voorzien van een speciaal voor AURA doorontwikkeld kunststof (transparant SAN) maken het mogelijk voor elk bad de juiste overkapping te kiezen.

Rubber afdichtingen (géén kit!), winddichte constructie, stormverankering en niet zichtbare verbindingselementen uit RVS zijn slechts enkele voordelen van de AURA overkappingen. De loopwielen in aluminium met RVS glijlagers zorgen ervoor dat de overkapping ‘zeer licht loopt’ over een extreem lage looprails (slechts 1cm. hoog). Het bedienen is kinderspel.

Een zwembadoverkapping van AURA zorgt voor minder vervuiling van uw zwemwater. Voor u betekent dit dus minder schoonmaakwerk. Een AURA overkapping zorgt tevens voor minder verdamping, spaart dus energie en bovenal ook chemicaliën. Testen wijzen uit dat er temperatuurwinsten van 10° Celcius haalbaar zijn. Vier seizoenen zwemplezier! Door middel van de standaard afsluitbare segmenten (bij de Softline serie) biedt de overkapping ook veiligheid rondom uw zwembad.

Elke AURA overkapping wordt op de gewenste millimeter nauwkeurig geproduceerd, het is een absoluut maatproduct! Met de vele opties van AURA past u de overkapping aan uw situatie en zwembad aan.


Aura catalogus 2023

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Spa-baden

  Ontspannen in uw eigen luxe Spa

  De scherpste prijs van Nederland.

  Lees meer
 • Zwembaden

  Zwembaden

  Gillet zwembaden is de zwembadbouwer van Noord Nederland, alle informatie over zwembadaanleg, zwembadbouw, sauna's, infrarood cabines, whirlpools, stoomdouches en diverse accessoires.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.