Polyfaser zwembaden uit een stuk

Polyester monoblok zwembaden worden vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit glasvezel versterkt polyester. Leverbaar in een diversiteit en groot aantal modellen, elk in de kleuren wit en hemelsblauw. Men kan nu ook kiezen uit zogenaamde 3D ‘keramische’ kleuren. Het ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua vorm als maatvoering. Een kwaliteitsproduct van een fabrikant uit zuid Tirol met bijna 50 jaar ervaring, uniek in zijn soort.

Handverwerking van polyesterhars en glasvezel zorgen voor een gelijkmatige kwaliteit. Elk bad ondergaat diverse productie-fases in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst. Standaard wordt bodemisolatie toegepast. Zo vormen eventuele oneffenheden zoals scherpe steentjes in de betonvloer geen gevaar voor uw bad. Ervaring leert dat wandisolatie niet nodig is door de uitstekend isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen. Extra isolatie met als doel om het bad extra stevigheid mee te geven is bij een Polyester zwembad absoluut niet nodig. Ingewerkte verstevigingsprofielen garanderen een solide constructie. Ook kunt u kiezen voor een zelf dragend polyfaser zwembad, geen problemen meer met rondstaande wanden of aan moeten vullen met gasbeton of gestabaliseerd zand, kortom het kwaliteits product Polyfaser zal nimmer geëvenaard kunnen worden.

Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van 30º C. Om van het Polyester monoblok zwembad een echt persoonlijk zwemparadijs te maken kan uit vele opties gekozen worden. Een inlooptrap, een massage zitbank en een ingebouwde lamellenafdekking zijn slechts enkele voorbeelden.

Globaal gezien kan het ruime modellengamma Polyester zwembaden ingedeeld worden in de volgende groepen: vrije vorm baden, rechthoekige baden met hoek- of romeinse inlooptrap, grootvormen en op maat gemaakte elementenbaden.

 

Polyfaser modellen

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
  • AURA overkappingen

    AURA overkappingen

    De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.