Foam afdekking voor functionele afdekking

Foam afdekking is een isolerende afdekking die bestaat uit een toplaag van PE weefsel dat is voorzien van een PE coating. Deze toplaag wordt dmv cacheren op een hoogwaardig PE schuim gelast. De toplaag zorgt voor goede lasverbindingen, sterkte en bepaalt de UV-bestendigheid. Het speciaal geselecteerde schuim zorgt voor isolatie, drijfvermogen en stijfheid. Hierdoor rolt de Foam afdekking goed op en af.

Economisch in alle opzichten

 • Behoudt de watertemperatuur.
 • Beperkt de verdamping van water.
 • Vermijdt intensief verbruik van de ontvochtiger.
 • Uitstekende stabiliteit tegen chloor.                                                                                   

Foam afdekking is een optimale compositie van kwaliteitsschuim met een toplaag. Om het gewicht laag te houden, is gekozen voor een PE bandweefsel, dat tweezijdig is gecoat met PE kunststof. Vervuiling van het schuim wordt voorkomen door de onderzijde van het materiaal extra te beschermen met een PE transparante folie. Door middel van tweezijdige overlaplassen worden vakkundig sterke afdekkingen gemaakt.

Oprolsystemen

Foam afdekking wordt standaard voorzien van RVS-316 trekmateriaal inclusief trekkoord en verbindingsbanden naar de oprolinrichting. Het op- en afrollen is mogelijk met motoraandrijving of met een inklapbare, en daardoor veilige, handslinger. Foam afdekking is geschikt voor zwembaden met rechthoekige en ronde vormen. Op vrije zwembadvormen of op Romaanse trappen kan de toepassing van Foam afdekking aan bepaalde beperkingen onderhevig zijn.

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Spa-baden

  Ontspannen in uw eigen luxe Spa

  De scherpste prijs van Nederland.

  Lees meer
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Zwembaden

  Zwembaden

  Gillet zwembaden is de zwembadbouwer van Noord Nederland, alle informatie over zwembadaanleg, zwembadbouw, sauna's, infrarood cabines, whirlpools, stoomdouches en diverse accessoires.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.