Lamellen afdekking, de perfecte afsluiting

Een lamellenafdekkingen zijn, zowel optisch als technisch, de meest perfecte afdekkingen denkbaar om het warmteverlies bij zwembaden tegen te gaan.

Deze fraaie volautomatische lamellenafdekking isoleert niet alleen uitstekend, maar verwarmt met de solarlamellen ook direct het water. Tevens geven de grote (60x14mm) lamellen met 3 afgedichte kamers veel drijfvermogen en dus veiligheid. Lamellen afdekking, zowel ingebouwd onder water als onder de fraaie zitbank boven water, altijd de beste keuze!

Afbeeldingsresultaat voor poolquip

Lamellen

De grote lamellen staan garant voor een optimale isolatie en eventueel verwarming bij de solar uitvoering. Het kleurenassortiment van de lamellen (wit, transparant, solar, lichtblauw, grijs, groen en zandkleur) geven voor iedere situatie de perfecte uitstraling aan uw zwembad. Solar lamellen en transparante lamellen zijn tevens leverbaar in Polycarbonaat, toe te passen in situaties waar vraag is naar een nog hogere UV belasting of veiligheidseisen.

Bescherming

Grote en sterke lamellen met het hoogste drijfvermogen geven de beste veiligheid, voldoende ter bescherming van dieren. Om voor kinderen een veilige situatie te creëren, moeten aan de lange zijden en in de rondingen, net onder de waterspiegel voorzieningen worden aangebracht. Ook de keuze van het oprolsysteem is hierbij van groot belang.

Oprolsystemen

Lamellen afdekkingen kunnen met behulp van pasklare in- en opbouwsystemen perfect worden ingepast in uw zwembad. De professionele afwerking van de details zorgen ervoor dat de afdekking betrouwbaar functioneert. Alle aandrijvingen zijn uitgevoerd met zeer sterke aluminium industriële laagspanningsmotoren en de speciale digitale, automatische eindpositie instellingen.

Oprolsysteem

Een speciale 12 Volt borstelloze motor in een waterdichte, met olie gevulde behuizing van hoogste kwaliteit RVS (AISI 316) en ingebouwd in de rolbuis. Dit systeem is zowel te gebruiken bij nieuwbouw projecten maar ook perfect inzetbaar bij renovatie projecten. Buiten de toepasbaarheid is het tevens een groot voordeel dat er geen voorziening (bv motorput) in het terras nodig is.

Bediening    

De radiografische draadloze afstandbediening, eventueel gecombineerd met een extra bediening voor bv. de verlichting, maakt het bedienen eenvoudig.

Afbeeldingsresultaat voor poolquip

 

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Spa-baden

  Ontspannen in uw eigen luxe Spa

  De scherpste prijs van Nederland.

  Lees meer
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Zwembaden

  Zwembaden

  Gillet zwembaden is de zwembadbouwer van Noord Nederland, alle informatie over zwembadaanleg, zwembadbouw, sauna's, infrarood cabines, whirlpools, stoomdouches en diverse accessoires.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.