Technische Dienst

Gillet Zwembaden kan al uw zwembad apparatuur inregelen en onderhouden.

Ook voor renovatie en aanpassingen aan uw installatie bent u bij ons aan het juiste adres, zowel privé zwembaden, en zwembaden die onder de WHVBZ norm vallen, zijn ons toe vertrouwd door onze jaren lange ervaring van het bouwen en onderhouden van zwembaden.

Met de speciaal op uw apparatuur afgestemd onderhoudscontract bent u altijd van een goed functionerende installatie verzekerd, indien er zich des ondanks toch calamiteiten voor doen, is de storing binnen afzienbare tijd verholpen.

Bel vandaag nog en informeer naar de mogelijkheden.

Ook is de firma GILLET gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van chloor & zuur- doseringen, reden te meer om voor onderhoud of vervanging kontact met ons op te nemen, U zal van ons vakkundig advies en of reparatie ontvangen.

 

 

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Polyfaser Zwembaden uit 1 stuk

  Polyfaser Zwembaden uit 1 stuk

  Zwembaden uit 1 stuk met de kwaliteit van 50 jaar Polyfaser

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.