Pompen

Zwembaden zijn er voor uw plezier. Een modern zwembad is dan ook gebouwd op een minimum aan onderhoud. Toch is het verstandig en noodzakelijk om regelmatig aandacht te schenken aan het onderhoud. Een goed onderhouden zwembad blijft niet alleen langer mooi, het behoudt ook beter zijn waarde. Met een afdekking wordt het onderhoud al aanzienlijk minder maar daar houdt het niet bij op.

Om het zwembadwater in een goede conditie te houden is een degelijke en passende pomp/filterinstallatie van groot belang, de basis van gezond water. De meeste zwembaden worden uitgerust met een zandfilterinstallatie, de meest professionele manier van waterzuivering! Afroming van het oppervlaktevuil door de skimmer (of overloopgoot), reiniging onder hoge druk in het zandfilter en met kracht teruggespoten in het bad door de inspuiter(s). Voor het bepalen van de juiste capaciteit wordt er gerekend met een turnover, deze geeft het aantal uren aan waarin de totale inhoud van het zwembad één keer door het filter dient te gaan. Als vuistregel geldt bij een privé-zwembad een gewenste turnover van 4 á 5.

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Spa-baden

  Ontspannen in uw eigen luxe Spa

  De scherpste prijs van Nederland.

  Lees meer
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Zwembaden

  Zwembaden

  Gillet zwembaden is de zwembadbouwer van Noord Nederland, alle informatie over zwembadaanleg, zwembadbouw, sauna's, infrarood cabines, whirlpools, stoomdouches en diverse accessoires.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.