Zandfilters

Elk zandfilter wordt standaard uitgevoerd met een zogenaamde 6-weg klep. Middels deze klep kunnen de diverse stromingsrichtingen van de installatie bepaald worden. Standaard wordt er natuurlijk gefilterd, maar met een bepaalde regelmaat dient er teruggespoeld te worden. Middels terugspoelen zorgt u ervoor dat afgezette vuildeeltjes op het zandbed naar de riolering afgevoerd worden. Zo houdt u het filterbed schoon en optimaal voor filtratie. Overige klepstanden slechts sporadisch te gebruiken bij bv. het winterklaar maken of in bedrijf stellen. Instellingen en werkwijzen zijn duidelijk terug te lezen in de meegeleverde handleidingen.

Naar wens is de gehele terugspoelcyclus te automatiseren zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Dit automatiseren kan mechanisch gebeuren, middels de betrouwbare terugspoelventielen, of electronisch. De mechanische terugspoelventielen zijn perfect toe te passen en eenvoudig aan te sluiten op een standaard schakelkast, Pool Control.

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Spa-baden

  Ontspannen in uw eigen luxe Spa

  De scherpste prijs van Nederland.

  Lees meer
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Zwembaden

  Zwembaden

  Gillet zwembaden is de zwembadbouwer van Noord Nederland, alle informatie over zwembadaanleg, zwembadbouw, sauna's, infrarood cabines, whirlpools, stoomdouches en diverse accessoires.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.