Jetsream

Eindeloos zwemmen voor een optimale conditie

Een tegenstroom in het bad maakt het mogelijk om van een klein bad een volwaardig zwembad te maken. Afhankelijk van de gekozen capaciteit, is het mogelijk om in elk bad baantjes te trekken. Wij bieden een grote keus inbouw jetstreams, en voor de reeds bestaande baden hebben wij de opbouw jetstream. Diverse modellen zijn regelbaar in lucht en water doorvoer, en eventueel uit te breiden met de optionele massageslang.

Een jetstream is voor de geoefende zwemmer een trainingsapparaat, en voor de recreatiezwemmer een spelattractie.

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Spa-baden

  Ontspannen in uw eigen luxe Spa

  De scherpste prijs van Nederland.

  Lees meer
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Zwembaden

  Zwembaden

  Gillet zwembaden is de zwembadbouwer van Noord Nederland, alle informatie over zwembadaanleg, zwembadbouw, sauna's, infrarood cabines, whirlpools, stoomdouches en diverse accessoires.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.