Stoomcabine

Zowel voor privé en openbaar gebruik.

Stoomcabines zijn vervaarigd uit glasvezel versterkt polyester, wordt voorzien van een in hoogte verstelbare bodem met afvoermogelijkheden en is uitgevoerd met comfortabele zitbanken welke voorzien zijn van een afwateringsgoot. Elk type heeft een gebogen plafond zodat condenswater via de zijwanden wordt afgevoerd. Het geheel wordt afgewerkt met een glazen deur. De stoomcabines zijn leverbaar in diverse modellen,  en kleuren (wit (standaard).

Om het geheel te completeren maakt u een keuze uit een van de stoomgeneratoren. Ook bestaat de mogelijkheid de stoomcabine te voorzien van een douchearmatuur (ook voor reiniging) en veilige verlichting.

 

 

 

 

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Polyfaser Zwembaden uit 1 stuk

  Polyfaser Zwembaden uit 1 stuk

  FULL -VINYLESTER Zwembaden uit 1 stuk met de kwaliteit van 50 jaar Polyfaser

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.