Folie zwembaden

Met de bouwstenen wordt een perfect en goed geïsoleerd bouwkundig zwembad gerealiseerd. De bouwstenen worden verankerd geplaatst op een betonnen vloer, voorzien van betonijzers en volgestort met beton. De sterkte van het materiaal in combinatie met de hardheid ervan garanderen een solide kuip welke, net als bij een gemestelde/gestorte bak, af te werken is met scheidingsvlies en zwembadfolie. Ook met deze bouwwijze geldt dat nagenoeg elke vorm en elke maat tot de mogelijkheden behoort. Een foliebad is dus letterlijk en figuurlijk een bad op maat gemaakt, wat tevens een groot voordeel is. Immers, u bent vrij in de keuze van maatvoering, vorm en kleur van de folie. Met name in kleur zijn tegenwoordig veel fraaie mogelijkheden. De tijd dat een zwembad persé blauw diende te zijn ligt namelijk ver achter ons. Steeds vaker worden kleuren als wit, zand en grijs toegepast bij foliebaden. Niet alleen realiseert u daarmee een prachtige waterkleur, ook zijn er vele mogelijkheden met bijvoorbeeld een contrasterende rand- en/of terrasafwerking. Het bouwkundige gedeelte kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De bak kan bijvoorbeeld gemetseld, gestort of met bouwstenen gebouwd worden. Met onze bouwstenen heeft u een bouwkundig foliezwembad van duurzame kwaliteit. De werkwijze is kort samengevat als volgt; allereerst wordt een beschermende scheidingslaag op de bouwkundige bak aangebracht. Vervolgens wordt op de bovenrand de sterke PVC-folie (gewapend) bevestigd. De naden hiervan worden op elkaar geföhnd en met vloeibare folie nagelopen. Ook de afwerking en aansluiting van bijvoorbeeld een romeinse inlooptrap is met anti-slip folie uit te voeren.

   

 

 

 

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Polyfaser Zwembaden uit 1 stuk

  Polyfaser Zwembaden uit 1 stuk

  FULL -VINYLESTER Zwembaden uit 1 stuk met de kwaliteit van 50 jaar Polyfaser

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.