Zwembad Verlichting

Onderwaterverlichting geeft het zwembad allure, een pure zichtbare meerwaarde voor uw tuin. Een fraai in de omgeving aangelegd zwembad krijgt met onderwaterverlichting net dat beetje extra. Onderwaterverlichting schept sfeer. Ook als er niet gezwommen wordt kunt u genieten van het fraai lichtschijnsel. Ook in een binnenbad bieden onderwaterlampen een meerwaarde aan de ruimte. Indien gekozen wordt voor transparante Hydrodeck lamellen is het zwembad in afgesloten vorm ook fraai en zichtbaar verlicht.

De standaardlampen (300 Watt) zorgen voor een goede spreiding, een zogenaamde kegel. Per lamp wordt circa 3 meter badbreedte verlicht. Halogeenlampen geven gerichter licht. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor het uitlichten van een inlooptrap. Zo loopt u zichtbaar en veilig in uw eigen zwembad tijdens de donkere uurtjes.

Onderwaterverlichting is absoluut veilig. Veiligheidstransformatoren vormen de 230 Volt om tot een spanning van 12 Volt.

Voor opzetbaden waarin geen inbouwlampen gemonteerd kunnen worden zijn inhanglampen de ideale oplossing. Prima sfeer zonder bouwkundige voorzieningen.

LED verlichting

Hét moderne sfeervolle lichtmedium van nu en de toekomst, met een laag energieverbruik én tevens lange levensduur. Diverse sterktes in vermogen en kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat het zwembad in meerdere sferen/ambiances helder uitgelicht kan worden.

                    

De Spa voor ultieme ontspanning bij u thuis.

De laagte prijs garantie in Nederland, kijk op onze site voor de actuele prijs!

Lees meer

Zwembad verwarmen zonder aardgas

Zwemmen is plezieriger bij een aangename watertemperatuur, daar is iedereen het over eens. Door uw buitenbad te verwarmen verle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Spa-baden

  Ontspannen in uw eigen luxe Spa

  De scherpste prijs van Nederland.

  Lees meer
 • AURA overkappingen

  AURA overkappingen

  De perfecte overkapping voor over uw zwembad.

  Lees meer
 • Zwembaden

  Zwembaden

  Gillet zwembaden is de zwembadbouwer van Noord Nederland, alle informatie over zwembadaanleg, zwembadbouw, sauna's, infrarood cabines, whirlpools, stoomdouches en diverse accessoires.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.